Albums

Fotoalbum Pro-exclusief

Dit eigentijdse fotoalbum onderscheidt zich van de fotoalbums door extra verdikte boekbladen en een bijzondere cover. De fotoalbums worden door een boekbinder met de hand gemaakt. Het fotoboek is beschikbaar in de formaten 30x30, 35x35 en 30x40 cm.

Standaard worden de fotoalbums met een linnencover geleverd.


Kleurmogelijkheden linnencover

Blauw linnen

Zand linnen

Grijs linnen
Extra mogelijkheden mits meerprijsLederen cover

Coverline 1

Coverline  2

Coverline 3
Coverline 4

Coverline 5

Coverline 6
Coverline 7

Coverline 8

Coverline 9
Kleurmogelijkheden lederen covers

Wit

Rood

Zwart
Bruin

Paars

Blauw
Tsaar Wit

Tsaar Goud

Tsaar Champagne
Een waardevol fotoboek vraagt om een stevige bescherming. Bij het fotoalbum kunt u een bijbehorende zwartleren koffer met stoffen binnenbekleding bestellen. Handig om het fotoalbum in op te bergen of om veilig in te vervoeren. Een zwartleren koffer maakt uw boek helemaal af. De koffer biedt een goede bescherming voor uw meest waardevolle herinneringen en is voorzien van een stevige handgreep.

Fotoalbum Pro

Standaard heeft een fotoalbum 24 pagina's. U kunt dit uitbreiden tot maximaal 72 pagina's. U kan kiezen uit de formaten 20 x 20, 20 x 30, 30x 20, 30 x 30, 30 x 45.  Hieronder zijn de verschillende covermogelijkheden.

Lederen cover

Zwart

WitLinnen cover

Donkerblauw

Grijs

Zandkleurig
Gladde cover

Felrood

Donkerrood

Lichtblauw

Lichtroze

Bij het concept van Fotoalbum Pro kan U ook een mooie koffer bestellen voor de afmetingen van 30 x30 en 30 x 45. Deze zijn te verkrijgen in het (gebroken) wit en antraciet.

Fotoalbum

Het Fotoalbum heeft min. 24 tot max. 100 pagina’s (uitbreiding per 2 pagina’s)


- Voorzien van een harde kaft

- Volledig zelf te personaliseren


Formaten


Vierkant:

- 21x21 cm

- 30x30 cm


Rechthoekig:

- 21x30 cm staand

- 30x21 cm liggend

- 42x30 cm liggend

De prijzen van onderstaande albums zijn te verkrijgen via het contactformulier. Ze zijn enkel beschikbaar voor bestaande klanten of klanten die ook een offerte aanvragen voor een huwelijksreportage.

Hieronder worden de verschillende mogelijkheden voorgesteld. Alle albums worden aangeboden aan fabrieksprijzen.  Er wordt enkel een ontwerpkost aangerekend.